Academia de Studii Economice a Moldovei
Catedra "Limbi Moderne de Afaceri"

Date de contact

 

MD-2005, Chișinău, R. Moldova
str. Bănulescu-Bodoni, 59,
bloc B, birou 611

 
ghmold@ase.md

 
 (022) 402 944
Nr.Nume și prenumeAdresa e-mail
1. Prof. univ. dr. Moldovanu Gheorghe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
2. Conf. univ. dr. Dragancea Svetlana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
3. Lect. sup. univ. Andoni Ina Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
4. Lect. sup. univ. Bolgari Natalia Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
5. Lect. sup. univ. Chiosea Angela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
6. Lect. sup. univ. Damian Valentina Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
7. Lect. sup. univ. Demcenco Corina Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
8. Lect. sup. univ. Diaconu Luminiţa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
9. Lect. sup. univ. Dîrul  Lilia Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
10. Lect. sup. univ. Grozav Parascovia  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
11. Lect. sup. univ. Guţul-Gordienco Irina Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
12. Lect. sup. univ. Hanganu Ala Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
13. Lect. sup. univ. Hîrbu Stella Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
14. Lect. sup. univ. Maleavschi Maria -
15. Lect. sup. univ. Mamaliga Ala Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
16. Lect. sup. univ. Panainte Lidia Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
17. Lect. sup. univ. Sârghi Elena Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
18. Lect. sup. univ. Vasilachi Serghei Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
19. Lect. univ. Andronic Carolina Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
20. Lect. univ. Apachiţa Svetlana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
21. Lect. univ. Bacinschii Svetlana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
22. Lect. univ. Bondarenco Angela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
23. Lect. univ. Dediu Ariadna Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
24. Lect. univ. Hioară Natalia Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.