Academia de Studii Economice a Moldovei
Catedra "Relații Economice Internaționale"

Nr.N.P.P.Titlul şi gradul ştiinţifice-Mail
Titulari
1. Chistruga Boris Vladimir Prof. univ., Dr.habilitat Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
2. Lobanov Natalia Efrem Conf. univ., Dr.habilitat Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
3. Țău Nicolae Anton Prof.univ., Dr.habilitat Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
4. Şişcan Zorina Contantin Conf. univ., Dr.habilitat Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
5. Pisaniuc Maia Ion Conf. univ., Dr. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
6. Palii Natalia Nicolaie Conf. univ. , Dr. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
7. Hachi Mihai Gheorghe Conf. univ., Dr. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
8. Dodu-Gugea Larisa Ion Conf. univ, Dr. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
9. Crudu Rodica Andrei Conf. univ., Dr. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
10. Ursachi Eugen Martîn Conf. univ, Dr. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
11. Popa Marina Vasile Lector superior universitar Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
12. Braşovschi-Velenciuc Victoria Dumitru Lector  universitar. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
13. Chişcă Maria Ion Lector universitar Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prin cumul
14. Bragoi Diana Vasile Lector universitar Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
15. Aramă Raisa Gherasim Lector universitar, laborant superior  REI Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
16. Trofimov Tatiana Petru Lector universitar Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pe ore
17 Galaju Ion Iancu Conf. univ, Dr. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
18 Salter Alexandru Lector univ.