Academia de Studii Economice a Moldovei
Universitate angajată în VIITOR

 

 

Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM) în parteneriat cu Centrul Proiecte Internaţionale al Academiei de Ştiinţe a Moldovei şi Reţeaua Punctelor Naţionale de Contact pentru Programul Cadru Orizont 2020, organizează Săptămâna de informare/Ateliere de lucru „Info Week – H2020”, care se va desfășura în perioada 11-15 decembrie 2017,  zilnic, începând cu ora 1000 până la ora 1200, în cadrul Academiei de Studii Economice a Moldovei (ASEM), Blocul F, sala 103.

"Info Week – H2020/2017" este un eveniment, în a III-a ediţie, care își propune, pe parcursul celor cinci zile, să popularizeze în cadrul mediului ştiinţifico-didactic şi academic Programul Cadru de cercetare-inovare al Uniunii Europene – Orizont 2020, urmează a fi prezentate aspectele generale ale acestui program şi apelurile deschise. INFOWEEK – H2020 vine să iniţieze platforma de networking pentru consolidarea capacităţilor şi crearea echipelor de cercetare, pentru participarea, în comun, la apelurile deschise ale Programului Orizont 2020 şi abordarea noilor provocări din domeniul Cercetare-Dezvoltare-Inovare.

Într-o lume globalizată, generarea şi exploatarea cunoştinţelor au devenit sursele de bază ale creşterii bunăstării pe plan naţional, regional şi global.

Participarea la acest eveniment este doar în baza înregistrării prealabile.

ATENŢIE, TERMEN LIMITĂ pentru înregistrare este 9 decembrie 2017.

Pentru a Vă înregistra la acest eveniment accesaţi link-ul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhov95dxyuMY3TAHy2vVxzjty18EiIAvxkvrkO-G5NpGPAWg/viewform?c=0&w=1

VEZI AGENDA