Academia de Studii Economice a Moldovei
Universitate angajată în VIITOR

Rodica FRUNZE

Rodica FRUNZE
Lector superior
Contabilitate și Audit

Născută la 21 februarie 1980, în or. Ungheni.

Angajată la ASEM din anul 2004. A absolvit Facultatea de Contabilitate a ASEM în anul 2002, masteratul în domeniul contabilităţii la ASEM între anii 2002-2004, şi-a făcut studiile de doctorat la ASEM în perioada 2004-2007.

Discipline predate:Contabilitatea managerială, Contabilitatea impozitelor, Contabilitatea bancară, Auditul financiar, Bazele contabilităţii, Contabilitatea financiară – la Ciclul I. Licenţă.

Responsabilă de Managementul Calităţii la catedră.

Membru al Asociaţiei Contabililor şi Auditorilor Profesionişti din Republica Moldova. Participă, în calitate de lector, la instruirea cadrelor economice şi pentru începători în domeniul Contabilităţii (Bazele contabilităţii, Contabilitatea financiară, Practicum la contabilitatea financiară), prin intermediul Centrului de Instruire şi Consultanţă în Afaceri (MACIP).

Aplică în practică contabilitatea prin ţinerea evidenţei contabile la unele entităţi cu sfera de activitate în domeniul prestărilor de servicii, comerţului interior şi exterior.

Autoare şi participantă la diferite proiecte şi conferinţe naţionale şi internaţionale privind reforma sistemului contabil în Republica Moldova.