În atenția studenților anului II de la specialitățile
BUSINESS ȘI ADMINISTRARE și MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE
Universitatea de Vest din Timișoara în colaborare cu Academia de Studii Economice a Moldovei organizează Școala de primăvară în perioada
15-24 aprilie 2018, în Timișoara, Romania

Pe parcursul unei săptămâni (2 zile de formare intensivă, 3 zile de practică de cercetare aplicativă, 2 zile de evenimente culturale), 20 de studenți internaționali vor participa la Timișoara, România, la un program intensiv: INTERNATIONAL HR FEAA WEEK 2018 pentru a învăța și aplica noile concepte ale managementului resurselor umane în contextul globalizării și tendințelor ascendente în tehnologie.

Participanții vor explora diferențele interculturale în cadrul exercițiilor experimentale și vor petrece 3 zile într-o companie sau organizație cu funcții de conducere specializate sau roluri de consultanță în toate domeniile managementului resurselor umane, conducerii sau dezvoltării talentelor.

Programul implică o componentă de cercetare aplicativă și un program de instruire în echipe mixte.

Cerințe față de candidați:
  • să fie studenți la specialitatea Business și Administrare sau/și Managementul Resurselor Umane, anul II, ciclul I;
  • să cunoască la nivel mediu limba engleză;
  • să fie persoane active și interesate de program

Participarea la Școala de primăvară presupune suportarea cheltuielilor de transport și alimentare. Cazarea este oferită de către universitatea gazdă.

Doritorii urmează să își exprime dorința de a participa printr-o cerere în forma liberă și CV la Serviciul relații internaționale ASEM, Biroul 604B.

Data limită de depunere a solicitărilor de participare este 20 martie 2018

Detalii suplementare: Stihi Liudmila, dr., conf.univ. departamentul management, la tel. 079515522, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.