Academia de Studii Economice a Moldovei
Facultatea Business și Administrarea Afacerilor

Vineri, 11 Martie 2016 00:00

Concursul economic „AZI STUDENT, MÂINE ANTREPRENOR” (ed. a 8-a)

Facultatea Business și Administrarea Afacerilor, catedra Management vă invită să participați la a 8-a ediție a Concursului economic „AZI STUDENT, MÂINE ANTREPRENOR”.

Concursul va avea loc marți, 19 aprilie 2016, intre orele 13.00-16.30, ASEM, Bl. F, Aud. 203.

Scopul concursului este dezvoltarea la studenți a abilităților antreprenoriale, a capacității de a lucra în echipă și a creativității. La baza concursului stă mini-jocul antreprenorial „Antreprenorul de fier”.

La concurs s-au înscris 15 echipe, a câte 4-5 studenții. Echipelor li se propune o situație (o problemă sau o tehnologie inovatoare), acestea, timp de o oră, o dezvoltă și o transformă într-o idee de afaceri. Participanții vor prezenta, în Power Point, ideile de afaceri juriului (durata prezentări - 3 minute, iar juriul are dreptul de a pune 2 întrebări pentru fiecare echipă).

Câștigătoare va fi declarată echipa a cărei idee de afaceri va fi inovatoare și originală, iar prezentarea cea mai convingătoare și interesantă.

ÎNREGISTRAREA LA CONCURS

Pentru a participa la concurs echipa, formată din 4 – 5 persoane, trebuie să se înregistreze la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

CEREREA DE ÎNREGISTRARE conține informația privind:

- Denumirea echipei__________________________________

- Participanții (Numele, prenumele, grupa academică, tel. contact, adresa e-mail)

1. Liderul echipei______________________

Membrii echipei

2.____________________________________

3.____________________________________

4.____________________________________

5.___________________________________

Prioritate vor avea primele 14 echipe care au depus Cererea de înregistrare.

JURIU

Juriu este format din întreprinzători și profesioniști avizați în domeniul antreprenorialului.

PARTENERII

Agenția de Stat de Protecție a Proprietății (AGEPI), Centrul de studii în integrare a europeană, Organizație de Dezvoltarea  a Întreprinderilor mici și mijlocii (ODIMM), Centrul de instruire și consultanță în afaceri (MACIP), SRL Trimetrica.

PREMII

Se vor acorda premiul I, II, III și diplome de participare, iar partenerii concursului vor oferi premii în cărți participanților.