Academia de Studii Economice a Moldovei
Universitate angajată în VIITOR

Tineri, frumoși și vădit emoționați, noii studenții ai ASEM au venit la întâlnirea cu administrația universității, astăzi, de Ziua Cunoștințelor. Studenților le-a fost prezentată  infrastructura și oferta facultăților.

Cuminciori, l-au ascultat cu mare atenție pe rectorul ASEM, Grigore Belostecinic. ”Dragi studenți ai anului I, Vă mulțumesc că în această admitere ați ales ASEM-ul. Vreau să cred că ați luat o decizie conștientă și una corectă. Calitatea de student nu este doar o faimă, dar presupune și muncă asiduă. Succesul vine la cei ce au abilitatea de a-l crea. Cea mai mare avuție a instituției noastre este, a fost și vor fi studenții noștri. Felicitări!”

La eveniment a fost prezent directorul Băncii Naționale a României, Cătălin Barbu: ”Sunt pentru prima oară la Chișinău și sunt mândru de acest fapt. Toți studenții moldoveni pe care i-am întâlnit sunt excepționali. Vă doresc succes, îndeplinirea tuturor dorințelor și multă baftă!”

Anul acesta, la ASEM au fost înmatriculați 1792 de tineri, dintre care 493 la ciclul II masterat. În total, la ASEM învață 8171 de studenți.

Vă urăm succese și fie ca anii ce urmează să fie cât mai productivi, sursă de amintiri frumoase legate de Alma Mater!