SĂPTĂMÂNA DE INFORMARE / ATELIERE DE LUCRU „INFO WEEK – H2020”

Publicat: 06-12-2017 | Vizualizari:266

Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM) în parteneriat cu Centrul Proiecte Internaţionale al Academiei de Ştiinţe a Moldovei şi Reţeaua Punctelor Naţionale de Contact pentru Programul Cadru Orizont 2020, organizează Săptămâna de informare/Ateliere de lucru „Info Week – H2020”, care se va desfășura în perioada 11-15 decembrie 2017,  zilnic, începând cu ora 1000 până la ora 1200, în cadrul Academiei de Studii Economice a Moldovei (ASEM), Blocul F, sala 103.

...

Detalii ...

Masă rotundă: ”Starea şi perspectivele pregătirii tinerilor specialişti în informatică”

Publicat: 05-12-2017 | Vizualizari:198

În vederea adaptării programelor de studii la cererea și tendințele pieţei muncii, conducerea Facultății Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul ASEM a invitat reprezentanții mai multor companii, specializate în domeniu IT, la o masă rotundă cu genericul ”Starea şi perspectivele pregătirii de tineri specialişti în Informatică”.

Întâlnirea a avut loc pe 29 noiembrie cu scopul de a identifica problemele și lacunele pe care le întâmpină angajatorii în procesul de recr...

Detalii ...

PBLMD: Experienţe noi de învăţare pentru studenţii programului de studiu Business şi Administrare

Publicat: 01-12-2017 | Vizualizari:207

În cadrul proiectului PBLMD – ”Introducerea învăţării bazate pe probleme in Moldova: Spre consolidarea competitivităţii si şanselor de angajare ale studenţilor", finanţat de Uniunea Europeană în cadrul programului Erasmus+, studenţii programului de studii Business şi administrare (eng.-rom.), axat pe învăţarea pe bază de probleme (PBL), au avut ocazia, în perioada 20 - 27 noiembrie, să participe la modul de instruire „Project Idea Generation” ţinut de dl. Romeo Turcan, profesor la Universitat...

Detalii ...
ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR ASEM!!!

Se lansează concursul de selecție a studenților pentru participarea la mobilitatea academică în cadrul proiectului ERASMUS+ pentru anul academic 2017 - 2018 (semestrul II).

Dosarul de selecție a studenților trebuie să conțină următoarele documente:
  • Cerere de înscriere la concursul de selecție docx
  • CV model Europass (engleză)
  • Confirmarea că sunteți student la ASEM
  • Situaţia academică ( solicitată la decanat)
  • Scrisoare de motivație (engleză)
  • Certificat ce atestă cunoaşterea limbii engleze
  • Copia paşaportului
  • Alte documente relevante (premii concursuri, participări mobilități de studiu anterioare, etc.)
Data limită de depunere a dosarelor este 25 octombrie 2017!!!
Detalii: Programul Erasmus+

Procesul de selecție va include examinarea și evaluarea dosarului și susținerea unui interviu.

Dosarele trebuie expediate la adresa Serviciului relații externe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. în format PDF și depuse personal.

Informaţii suplimentare:
Programul Erasmus+
Serviciul Relaţii Externe ASEM,
Str. Banulescu-Bodoni 59, Blocul B, of. 604
Tel. 022402743, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.