Academia de Studii Economice a Moldovei
Universitate angajată în VIITOR

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR ULTIMULUI AN DE STUDII

Conducerea ASEM vă informează, că studiile superioare la ciclul I, licenţă, se finalizează cu elaborarea şi susţinerea tezei de licenţă.

În acest context, Vă informăm suplimentar despre necesitatea respectării următoarelor cerinţe, care ţin de conţinutul acestui proces:

DETALII...

Avize

Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către CCF Moldova

Publicat: 14-02-2019

În fiecare an, tu alegi unde vrei să ajungă banul tău, cu 2% din impozitul tău pe venit din anul anterior poți contribui la cauza CCF Moldova.

Ai libertatea să decizi, dar nu uita că termenul de depunere a declarației fiscale este până în data de 30 aprilie a anului curent.

Împreună oferim șansa fiecărui copil de a crește într-un mediu familial sigur și protejat. Copilăria ne ră...

Ziua Indrăgostiților pentru toți profesorii și personalul ASEM

Publicat: 13-02-2019

Incubatorul IT4BA al ASEM și noul sau partener din sectorul privat, Institutul SUA pentru Creștere Economică și Reforma Juridică - IGROW, invită profesorii și personalul ASEM la un eveniment cultural consacrat Zilei indrăgostiților,  sponsorizat de IGROW.

Evenimentul se va desfașura pe data de 14 februarie, începand cu ora 13:15, în sala de conferințe din blocul F, etajul 2 (F-203)...

Cea mai bună business soluție

Publicat: 29-12-2018

Anunț de înscriere la concurs!

Incubatorul inovațional ”IT4BA” al ASEM vă invită să participați la concursul ”Cea mai bună business soluție” în domeniul dezvoltării Economiei Digitale care va avea loc pe data de 21 februarie 2019.

Scopul Concursului:
  • Identificarea persoanelor cu abilități antreprenoriale în d...

Hide Main content block