Academia de Studii Economice a Moldovei
Universitate angajată în VIITOR

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR ULTIMULUI AN DE STUDII

Conducerea ASEM vă informează, că studiile superioare la ciclul I, licenţă, se finalizează cu elaborarea şi susţinerea tezei de licenţă.

În acest context, Vă informăm suplimentar despre necesitatea respectării următoarelor cerinţe, care ţin de conţinutul acestui proces:

DETALII...

Avize

Cel mai BUN STUDENT al ASEM – 2018

Publicat: 11-10-2018

ASEM lansează cea de-a XVI-a ediţie a concursului CEL MAI BUN STUDENT al ASEM.

La concurs invităm să participe studenţii ASEM (inclusiv masteranzii), cu excepţia celor din anul întâi, Licenţă. Cei premiaţi în ediţiile anterioare vor prezenta doar dovada performanţelor atinse după concurs.

Concurenţii trebuie să pregătească u...

Cursuri de instruire în domeniul educației antreprenoriale

Publicat: 09-10-2018

În perioada  22-25 Octombrie 2018 șase profesori din cadrul departamentului Management vor participa la cursul de instruire "Dezvoltarea abilităților digitale și antreprenoriale ale cadrelor didactice"/"Transforming teachers mindsets through digital and entrepreneurial skills development".

Organizarea cursurilor este realizată de Universitatea Politehnica din București, în calitat...

Mobilitate academică la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iași

Publicat: 09-10-2018

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași anunță concurs de selectare a studenților și cadrelor didactice din Republica Moldova pentru participare la mobilitatea academică în cadrul programului Erasmus+.

Toate detaliile privind bursele disponibile, procedura de înscriere și de selecție, documentele care trebuie încărcate și regulamentele financiare sunt disponibile pe site-ul: 

Hide Main content block