Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Avize

În atenţia studenţilor care îşi fac studiile la alte instituţii de învăţământ superior din Republica Moldova!

Publicat: 13-07-2018

Transferul studenţilor, pentru anul universitar 2019-2020 începând cu 28 august curent, de la o altă instituţie de învăţământ în Academia de Studii Economice din Moldova se efectuează:

  • la orice formă de studii, cu permisiunea rectorilor instituţiilor respective;
  • la orice an de studii, cu excepţia primului şi ultimului an;
La cererea d...

ASEM anunţă lansarea a două programe de diplomă dublă cu Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, România , pentru studenţii de la masterat.

Publicat: 11-07-2019

Studenții ASEM vor obține diplomă dublă pentru programele de masterat "Tranzacții internaționale și Diplomație economică" si "Comerț exterior și activitate vamală", ca rezultat al unui acord între Academia de Studii Economice din Moldova  și Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, România.

Creditele ECTS și reușita obținute la ASEM vor fi recunoscute de către universitatea parte...

EASY CREDIT SCHOLARSHIP

Publicat: 29-05-2019

Easy Credit continuă să susţină excelenţa în educaţie, oferind burse de studiu private în cadrul proiectului EASY CREDIT SCHOLARSHIP 2019-2020. Astfel, tinerii cu program de studiu al Facultății de Drept – USM, Facultății Finanțe, Facultății Economie Generală și Drept – ASEM vor putea beneficia de una dintre cele 4 burse (câte două pentru fiecare instituție) a câte 40 000 lei, pentru ...

Hide Main content block